El Barça tricampió ja té la pretemporada 2021-22, amb el nou entrenador Jonatan Giráldez, calendaritzada. El proper 26 de juliol començaran les proves mèdiques i físiques i el primer amistós està programant pel 13 d’agost contra el Montpeller.

El Barça de Giráldez marxa a Alacant

La feina del campió de la Champions, de la Lliga i de la Copa del Rei, començarà el dilluns 26 de juliol a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb les proves mèdiques i físiques, i els primers entrenaments al camp. Les noves jugadores que ha incorporat l’equip, Ingrid Engen, Fridolina Rolfö i Irene Paredes començaran a treballar sota les ordres de Giráldez. Després d’uns dies de treball a la ciutat esportiva, l’equip es desplaçarà del 30 de juliol al 7 d’agost a La Finca (Algorfa–Alacant), per fer una estada.

Els amistosos de la pretemporada

El Barça de Jonatan Giráldez farà el primer partit amistós el dimecres 4 d’agost davant l’Elx a l’estadi de la Finca, a Alacant. El segon enfrontament de pretemporada serà el divendres 13 d’agost a les 18.30 h, contra el Montpeller a la Ciutat Espotiva Joan Gamper.

Del 18 al 21 d’agost les blaugrana viatjaran als Estats Units a Portland per disputar la Women’s International Champions Cup. S’enfrontaran a la semifinal a l’Olympique de Lió, mentre que l’altre la disputaran el Houston Dash i el Portland Thorns. Pendents que es confirmi algun amistós més el darrer programant serà el dissabte 28 d’agost a les 16 h amb el Rosenborg noruec al Lerkendal Stadion de Trondheim.

La Lliga està prevista que comenci el cap de setmana del 4 i 5 de setembre.

Els partits amistosos del Barça

  • 04/08/21 – Barça – Elx
  • 13/08/21 – Montpeller – Barça