Derrota del RCD Espanyol davant Las Palmas per 1 a 0 en el primer partit de la pretemporada dels blanc-i-blaus. El conjunt canari ha estat superior en la segona part i un gol de Mujica els ha donat el triomf. El conjunt blanc-i-blau ha estat dirigit per Dani Pendín ja que Vicente Moreno no va viatjar a Marbella després de donar positiu de la covid-19.

Una primera part sense ocasions clares

El partit ha començat sense un dominador clar. La primera ocasió ha estat per als blanc-i-blaus amb un xut de falta de Fran Mérida que ha pogut rebutjar Ferigra, al minut 12. Nou minuts més tard, la UD Las Palmas ha tingut la seva ocasió amb un xut que Oier ha pogut desviar.

L’Espanyol ha continuat buscant el gol. Al minut 24, Dídac ha tingut una ocasió molt clara per marcar després de rematar de cap una pilota d’Embaba, però ha sortit molt centrada i a les mans de Vallés. Per la seva banda, Las Palmas també s’ha apropat amb perill amb un xut de Moleiro que ha pogut aturar Oier.

Raúl de Tomás durant el partit Espanyol - Las Palmas

Las Palmas, més incisiu a la segona part

Després del descans, els jugadors de Las Palmas han buscat amb més insistència la porteria de l’Espanyol. Kilian i Pejiño han tingut les primeres oportunitats de gol a l’inici de la segona part.

L’Espanyol també ha tingut alguna ocasió aïllada. Al minut 67, un xut d’Adri Pedrosa ha sortit per sobre del travesser de la porteria canària.

El gol de Las Palmas ha arribat quan quedaven 10 minuts per acabar el partit. Mujica ha rebut una pilota a la frontal i amb un xut col·locat ha superat Diego López. L’Espanyol ha estat a punt d’empatar tres minuts més tard. Wu Lei s’ha plantat sol davant el porter rival, però no ha estat encertat en la rematada.

Finalment, l’Espanyol ha acabat perdent i suma la primera derrota de la pretemporada amb un partit sense gaire història.