ElPozo Barça

El Barça de futbol sala ha donat un pas molt important de cara a classificar-se per a les semifinals de la Lliga. Els blaugrana han guanyat el partit anada dels quarts de final a la pista d’ElPozo per 1 a 3. Aquest dissabte a les 19 h es jugarà la tornada al Palau Blaugrana.

El Barça encarrila l’accés a les semifinals

Els de Jesús Velasco han dominat i han donat la sensació de ser superiors. Després d’uns primers minuts molt intensos, el primer gol ha arribat gràcies a Ferrao, que ha rematat una assistència de Pito. Els blaugrana ha semblat que s’han relaxat i Fernando ha aconseguit l’empat després d’un córner. Era el minut 11. Aleshores, ha sorgit la figura de Matheus, que després d’una jugada de geni, ha signat l’1 a 2. El brasiler ha estat el gran protagonista del partit.

La segona part ha començat amb ElPozo pressionant i buscant l’empat, però el Barça ha sabut patir i resistir i, a poc a poc, ha anat recuperant el control. Ha estat Matheus qui ha encarrilat l’eliminatòria de quarts de final amb el tercer gol. El brasiler ha aprofitat l’assistència de Ferrao per col·locar els blaugrana amb un peu i mig a les semifinals de la Lliga.