Barça hoquei patins

El Barça d’hoquei patins ja ha acabat les vacances i aquest dilluns ha tornat a la feina. Els jugadors han passat les tradicionals i habituals revisions mèdiques d’inici de pretemporada i aquest dimarts començaran els entrenaments.

Sense Pablo Álvarez

L’equip comença aquesta pretemporada sense cap novetat. El tècnic, Edu Castro, disposarà de la mateixa plantilla que el curs passat menys una baixa de pes. L’entrenador no podrà comptar amb Pablo Álvarez, que va decidir marxar del Barça després de no arribar a un acord de renovació.

Amb els que sí que podrà comptar el tècnic serà amb Aitor Egurrola, Sergi Panadero i João Rodrigues, ja que els tres van renovar amb el club.

Amb tres títols a l’horitzó

L’objectiu de l’equip serà repetir com a mínim els tres títols (Lliga Catalana, Supercopa i OK Lliga), que va guanyar la temporada passada. I el repte és intentar arribar lluny i, fins i tot, guanyar la Lliga Europea i la Copa del Rei.

Els blaugrana tindran els primers partits oficials la segona quinzena d’aquest mes d’agost. El Barça s’enfrontarà a l’Igualada i el Girona a la fase de grups de la Lliga Catalana. La final d’aquesta competició està prevista per a la primera setmana de setembre. L’11 o el 12 de setembre l’equip jugarà la Supercopa d’Espanya i l’Ok Lliga començarà el cap de setmana del 18 de setembre.