Pablo Álvarez

Pablo Álvarez no seguirà marcant gols amb la samarreta del Barça. El club ha anunciat que el contracte del jugador acaba aquest 30 de juny del 2021 i que no han arribat a un acord per a la renovació. D’aquesta manera, acaben 10 anys de Pablo Álvarez vestint la samarreta blaugrana.

Pablo Álvarez, un col·leccionista de gols i títols

El jugador argentí, de 34 anys, va arribar al Barça el 2011 i des d’aleshores ha estat una de les peces fonamentals de l’equip, sobretot per la seva capacitat golejadora.

En el seu palmarès hi ha fins a 31 títols, entre els quals tres Copes d’Europa, quatre Boles d’Or (pitxitxi) de l’Ok Lliga i un MVP de la Copa 2016.

En aquesta última temporada, Pablo Álvarez ha marcat 46 gols en els 38 partits que ha disputat en totes les competicions. A l’Ok Lliga el davanter ha fet 37 gols i ha estat el quart màxim golejador de la competició. Un competició en la qual ha marcat 551 gols.

El Barça, en el comunicat en el qual ha informat que el jugador no continuarà, li agraeix l’esforç i la dedicació durant aquesta dècada i li desitja molts èxits en el futur.