Barça campió Copa d'Espanya futsal

El Barça ha guanyat la final de la Copa d’Espanya a la tanda de penals en un partit emocionant que ha acabat amb empat a tres gols després dels 40 minuts de joc i de la prorroga de sis minuts. Fins i tot ha tingut polèmica, amb algunes decisions arbitrals a les acaballes de la segona part.

ElPozo s’avança a les acaballes de la primera part

La final de la Copa d’Espanya ha començat molt igualada, amb diverses ocasions per part de cada equip, però no ha estat fins a dos minuts d’acabar la primera part que ha arribat el primer gol. Després d’una jugada de combinació del conjunt murcià, la pilota ha arribat a Rafa Santos, que ha marcat amb un xut que s’ha colat entre les cames de Dídac Plana i el pal, per un espai ínfim. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Final de partit amb polèmica arbitral

Només començar la segona part, el Barça ha situat l’empat amb un llançament de penal que ha transformat Catela. Aquest segon període la porteria ha estat propietat de Miquel Feixas i les seves intervencions han estat molt importants. Però no ha pogut fer res amb una pilota que ha caçat Marlon dins l’àrea, un minut més tard Coelho ha situat de nou l’empat en el marcador, 2 a 2. Quan quedaven més de dos minuts per acabar, ElPozo ha fet la cinquena falta i en aquest moment els àrbitres s’han convertit en els protagonistes del partit. Primer, amb unes mans d’ElPozo que era la sisena falta però han assenyalat indirecte. Tot seguit han assenyalat unes mans de Pito quan la pilota l’ha tocat a l’espatlla i a la cara, i han assenyalat falta i segona groga per a Pito. Per tant, expulsió del brasiler i el Barça ha jugat amb un jugador menys fins que Gadella ha fet el tercer dels murcians. El Barça ha jugat amb porter jugador i David Álvarez ha fet una falta que ha permès llançar un doble penal als blaugrana. Catela ha convertit el doble penal i ha portat el partit a la pròrroga.

Els penals són favorables al Barça

El Barça ha estat el clar dominador de les dues parts de la pròrroga però ni el Barça ni ElPozo han estat capaços de marcar i la final s’ha decidit a la tanda de penals. Coelho ha estat el primer a llançar i no ha fallat. Marcel ha fet el mateix per part dels mucians. Antonio ha transformat el seu entre les cames del porter i Marlon ha tornat l’empat al marcador. Adolfo ha llançat dues vegades perquè Juanjo s’ha avançat i en cap de les dues ha pogut transformar i Felipe Valerio ha fallat el seu llançament. Erik ha transformat el seu i Miquel Feixas ha aturat el penal llançat per Taffy. Catela ha marcat el penal definitiu, que ha donat la Copa d’Espanya al Barça.