El Deportivo Liceo ha posat fi a l’extraordinària ratxa d’imbatibilitat del Barça a l’OK Lliga. L’equip d’Edu Castro ha perdut contra els gallecs per 3 a 1 i ha trencat una ratxa de 55 partits sense perdre a la Lliga. Els blaugrana han superat en dos partits el rècord anterior, que van aconseguir el 24 de febrer del 2024.

Una ensopegada que trenca la ratxa del Barça

Tres protagonistes: els porters, una ratxa imparable i uns gallecs que trenquen un rècord. Ha estat un partit en què el protagonisme no ha estat en els gols sinó en les aturades, diverses ocasions que s’han trobat amb unes porteries blindades fins a l’inici de la segona meitat. Al minut 33 ha arribat el primer gol del Liceo. David Torres ha fet l’1 a 0. Minuts més tard, el Barça ha aconseguit empatar amb el gol d’Ignacio Alabart. Però dos gols de César Carballeira han donat el triomf als gallecs i han suposat la primera derrota blaugrana després de 55 partits.

Un partit per recordar

Un cop ha acabat el partit i consumada la derrota, l’entrenador Edu Castro ha volgut remarcar que “no cal recordar aquesta jornada per la derrota blaugrana, sinó pel triomf del Liceo. S’ha de felicitar l’equip per obtenir aquesta acumulació de 55 partits invictes, una ratxa realment extraordinària i digna d’un líder de Lliga.