peralada vs monta
@CFPeralada

El Muntanyesa ha encadenat la segona derrota després de perdre contra el Peralada per 2 a 0. Els dos equips segueixen camins diferents. Els empordanesos opten a una plaça de play-off d’ascens a la Segona RFEF, mentre que el conjunt de Nou Barris va perdent, de mica en mica, les opcions d’aconseguir-lo. A un punt del Badalona, que marca la línia dels play-offs, aquests tres punts són glòria per al Peralada, mentre que la Monta, amb la permanència assegurada, veu com les opcions de promoció s’escapen.

Domini del Muntanyesa, però doblet del Peralada

El Muntanyesa no aixeca el cap, i és que, no obstant una primera meitat que ha dominat, el conjunt de Raúl Paje no ha aconseguit fer gol. A diferència del Peralada, que no s’ha despertat fins a arribar al minut 25, ha plantat cara als visitants amb dos gols: un de Ferri, que ha estrenat el marcador al minut 33, i un altre de Pol Gómez al minut 44, que ha tancat la primera part amb el marcador a 2 a 0.

A la segona part, cap gol i sense remuntada

La segona meitat ha començat amb la possibilitat de fer el tercer gol dels locals. Amb el marcador cantant victòria per als xampanyers, Paje ha despertat l’equip, sobretot un Eric que ha fet un bon treball aquesta segona meitat a la porteria dels de Nou Barris. També ho ha intentat Martí, que ha buscat el gol sense èxit.