Javi Chica continua sense conèixer la victòria després de fer-se càrrec de l’Espanyol B. El filial blanc-i-blau ha empatat contra el Formentera en un partit en què els illencs han aconseguit el gol de l’empat quan jugaven amb 10 homes. Els periquitos encadenen dues jornades sense guanyar i han sumat quatre punts dels 12 últims disputats.

L’Espanyol B s’avança de penal, però el Formentera empata

L’Espanyol B s’ha avançat al final de la primera part amb un penal transformat per Javi Hernández. Un quart d’hora abans, el mateix jugador ha gaudit d’una bona ocasió per marcar amb un xut que s’ha estavellat al pal. I pocs minuts abans del gol, l’ocasió ha estat per a Nene. Això sí, el gol de Javi Hernández ha fet que el filial blanc-i-blau marxés al descans amb un 0 a 1 al seu favor.

A la represa, les coses no poden haver començat millor per a l’Espanyol B. Al minut 54, el Formentera s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió de Joan Marí, per una falta sobre Rivarés quan era l’últim home.

Però tot ha canviat 10 minuts més tard, quan Adri Montalbán ha fet l’empat a un per als illencs. Amb el marcador igualat, Javi Chica ha fet debutar els joves del juvenil Ferran Gómez i Lluc Castell. Ha estat la nota més positiva del punt sumat al Municipal d’Esports de Formentera.