Barça Arsenal
@FCBfemeni

El Barça s’ha imposat per 4 a 1 a l’Arsenal en el primer partit de la fase de grups de la Lliga de Campions. Les jugadores de Jonatan Giráldez han estat molt superiors a les angleses.

El Barça, superior des de l’inici

Les campiones d’Europa han sortit amb molta intensitat defensiva i pressió alta. Això ha fet que les jugadores de l’Arsenal no hagin pogut passar del mig del camp amb facilitat. Les recuperacions de pilota de les jugadores de Jonatan Giráldez han estat constants i el matx s’ha convertit en un monòleg del Barça. Al cap de mitja hora de joc ha arribat el gol del Barça. Oshoala ha enviat una pilota al pal després d’un xut des de la frontal i Mariona Caldentey ha aprofitat el rebot per marcar totalment sola davant de Manuela Zinsberger. Abans del descans, les de Giráldez han fet el segon. Oshoala ha entrat dins l’àrea per la banda dreta i ha fet una passada enrere i Alexia Putellas ha enviat la pilota al fons de la porteria.

Les de Giráldez sentencien al segon temps

Només començar la segona part, Oshoala ha fet el tercer després de rebre una passada en profunditat de Mariona. La davantera blaugrana ha definit molt bé davant de Zinsberger. L’Arsenal, malgrat encaixar el tercer, ha començat a tenir més presència a l’àrea de Sandra Paños. En una jugada de les angleses, Mapi León ha tret la pilota sota pals després d’un xut de Parris. En la jugada següent, en un llançament de falta, han marcat en un remat de Maanum. El Barça ha tancat el partit amb el quart gol, que ha fet Lieke Martens després que la jugadora holandesa perdonés en dues ocasions. El partit ha pogut finalitzar amb el cinquè, però Alexia Putellas ha vist com Zinsberger li ha aturat un penal en el temps afegit.