Golejada del Barça al Getafe
@FCBarcelona

Feia molts mesos que els seguidors del Barça no veien un partit amb la tranquil·litat que han tingut seguint l’enfrontament contra el Getafe. L’equip de Xavi Hernández s’ha imposat per 4 a 0 i ha tornat a guanyar un partit per més de dos gols cinc mesos després. Raphinha, Joao Félix, Frenkie de Jong i Fermín han estat els golejadors blaugrana.

Domini blaugrana a la primera, sense encert

El Getafe ha començat el partit amb molta pressió en la sortida de la pilota del Barça. Ha estat una bona demostració de l’avís que havia donat Xavi assegurant que el conjunt de José Bordalàs no practica un futbol defensiu. Els primers quinze minuts no han tingut ocasions de gol, però al minut 19 Koundé i Raphinha han decidit fer saltar la banca. El lateral ha vist la desmarcada del brasiler, que ha encarat la porteria visitant i amb un xut fort i col·locat ha fet l’1 a 0. Un gol que també ha servit perquè l’equip de Xavi Hernández ja n’hagi fet un a tots els equips de la Lliga aquesta temporada.

Amb el marcador a favor, el Barça ha buscat el segon gol. Joao Félix, poc després de la mitja hora de partit, ha estat a prop de fer el segon, però David Soria ha rebutjat el xut del portuguès. I poc després, Raphinha ha desaprofitat dues ocasions per fer-ho: primer amb un xut que ha sortit massa desviat i després amb una mala assistència a Joan Félix.

La golejada del Barça, a la segona part

Després del descans, primer ensurt per al Barça. Només s’havien disputat tres minuts de la represa quan Luis Milla ha engaltat un fort xut des de la frontal i entre Ter Stegen i el pal han evitat el gol dels madrilenys. L’ensurt ha fet reaccionar el Barça. Al minut 53, una gran centrada de Christensen ha arribat als peus de Joao Félix per fer el 2 a 0.

El Barça dominava i ha arribat el tercer gol. Frenkie de Jong, al minut 61, ha aprofitat un regal de Raphinha per fer el 3 a 0 i el gol 11.000 del Barça en la seva història. El quart dels blaugrana ha arribat en el temps afegit després que Fermín López hagi aprofitat un refús del porter a un xut de Vitor Roque. Després de cinc mesos el Barça ha tornat a guanyar un partit per més de dos gols de diferència. L’últim cop va ser contra el Betis a la Lliga i contra l’Anvers a la Champions, el setembre del 2023.