Derrota clara i contundent del Lima Horta contra el Boet Mataró per 57 a 77. L’equip hortenc ha perdut contra un rival directe per mantenir la categoria i es complica la permanència a la Lliga F Challenge.

Una primera part molt igualada

El primer quart ha estat una clara demostració de la situació dels equips i de la igualtat en què han arribat els dos equips al partit. Les maresmenques han començat dominant els primers minuts amb 7 a 12 a favor, però les jugadores del Lima Horta han aconseguit igualar el marcador fins al 15 a 16, resultat amb què s’ha arribat al final del primer període.

En el segon quart, el guió ha continuat sent el mateix. Això sí, en aquests segons deu minuts, l’equip de Sergio Manzano ha aconseguit capgirar el marcador i marxar al descans llarg amb un ajustat 32 a 31.

El Lima Horta es dilueix a la segona part

Després del descans, però, ha arribat el cop sobre la taula de les jugadores del Boet Mataró. Un parcial de 14 a 22 al tercer quart ha fet que les jugadores d’Enric Cervera se n’hagin anat al marcador amb un còmode 46 a 53 abans de l’últim quart.

Els darrers minuts han estat un autèntic malson per a les jugadores hortenques. El Mataró s’ha fet fort i amb un parcial de 11 a 24 s’ha emportat la victòria del Pavelló Virolai per 57 a 77.