Barca futbol sala
@FCBfutbolsala

El Barça de futsal va aconseguir forçar el tercer partit del play-off, que es jugarà dimecres, a les 20 h, al Palau Blaugrana, després de guanyar a Torrejón en el segon enfrontament a la tanda de penals.

El Barça recupera el factor pista

El conjunt d’Andreu Plaza va recuperar el factor pista després de guanyar a la pista de l’Inter a la tanda de penals. El matx va ser intens des de l’inici, però no va ser fins al quart d’hora de joc quan es va veure el primer i únic gol de la primera part. Adolfo va assistir Coelho, que va superar Jesús Herrero.

En aquest primer període, Didac Plana va ser decisiu a la porteria i també en el joc ofensiu amb alguna pujada a l’atac que va donar superioritat als blaugrana. Amb el mínim avantatge per al Barça es va anar al descans.

A la segona part, Boyis va tornar la igualada al marcador assistit per Eric Martel. Els de Tino Pérez van igualar les forces, però els blaugrana, amb Adolfo i Ferrao, van buscar el segon. Finalment, va ser Marcenio qui va situar de nou el Barça al davant. Però l’Inter té un jugador que va demostrar que està un pas per sobre de la resta, Pito. Amb una gran jugada i un xut potent que va tocar Drexler, entre tots dos van tornar de nou l’empat. Amb el 2 a 2 es va arribar al minut 40 i el partit va anar a la pròrroga, amb dues parts de tres minuts. Aicardo, amb un gran gol de camp a camp, va fer el tercer gol blaugrana, sens dubte el gol del partit.

Però, com no podia ser d’una altra manera, Pito no va donar respir al Barça i va fer el tercer per al conjunt madrileny. Un resultat d’empat a 3 que va portar el desenllaç de la continuïtat del Barça a la tanda de penals.

El penals són per al Barça

L’Inter va iniciar la tanda de penals i va aparèixer el salvador blaugrana Didac Plana. L’exblaugrana Boyis va xutar el primer i Didac el va aturar. Ferrao va transformar el seu penal, que va situar el Barça al davant. Dani Saldise va superar el porter blaugrana mentre que Coelho va fer el mateix amb Jesús Herrero. 1 a 2 per als culers. Va ser el torn de Pola, que va marcar, i Esquerdinha no va poder superar Herreo. Tornava la igualada, 2 a 2. Quart llançament dels dos equips, Cecilio va enviar la pilota al pal i Jesús Herrero va aturar el xut de Daniel. Borja, en el cinquè, va enviar la pilota al travesser i Aicardo va donar la victòria amb la transformació del penal. El Barça va forçar el tercer partit gràcies al penals.