El Barça s’ha proclamat campió de la Copa Asobal, després de guanyar a la final el Cantàbria Sinfín per 33 a 23. D’aquesta manera els blaugrana sumen la desena Copa Asobal consecutiva i la setzena del palmarès de la secció. Aquest és l’últim títol estatal de Xavi Pascual com a entrenador blaugrana, ja que a final d’aquesta temporada el tècnic deixarà el Barça. Ara l’equip ja pot començar a preparar la Final Four de la Lliga de Campions, que se celebrarà el proper cap de setmana a Colònia.

Primers minuts igualats

El partit s’ha mantingut igualat fins al quart d’hora. A partir d’aquí el Barça ha anat marcant diferències i cada cop les ha anat augmentant. Al descans el marcador era de 14 a 10.

El Barça no dona opció

A la represa el Cantàbria ha intentat retallar la distancia, però els de Xavi Pascual s’han mantingut ferms i no han donat opció als càntabres. Han anat passant els minuts i això ho ha aprofitat el Barça, amb més profunditat de banqueta i, per tant, millor físicament per ampliar les diferències. Els blaugrana al contraatac han estat superiors i han acabat imposant-se al Cantàbria i, per tant, proclamant-se campió de la Copa Asobal.