Barça i Reial Societat han tornat a la competició al Johan Cruyff després de l’aturada de seleccions. Les blaugrana han atropellat les txuriurdin per 8 a 1. Era un partit important per a les barcelonines, que són líders de la Primera Iberdrola, ja que s’han enfrontat a les segones classificades de la Lliga davant de 3.549 espectadors.

El Barça ha sortit al camp amb samarretes de suport a Bruna Vilamala, lesionada de llarga durada aquesta setmana passada, i també s’han celebrat els 200 partits de Sandra Paños vestint la samarreta culer.

La igualtat entre Barça i Reial Societat s’ha trencat amb el segon gol blaugrana

El Barça femení ha saltat al terreny de joc amb la clara intenció de marcar diferències des del primer minut. En una de les primeres accions, la pilota s’ha passejat per l’àrea petita de la Reial i el rebot ha caigut a les botes de Fridolina Rölfo, que ha foradat la porteria d’Adriana. Era el minut 3, però sis minuts més tard, ha arribat l’empat amb una canonada inapelable de Franssi. Tot i la reacció visitant, el Barça, a poc a poc, ha imposat el seu domini i ha aconseguit de nou avançar-se: centrada de Patri Guijarro que ha rematat Asisat Oshoala de cap i ha fet pujar el 2-1 al marcador.

Les blaugrana, conscients que la renda de gols era curta, han seguit atacant i novament Oshoala ha pogut anotar el tercer, a passada d’Alexia Putellas. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

Nova exhibició del Barça femení

La segona meitat ha començat amb la mateixa dinàmica: el Barça atacant i la Reial Societat a la defensiva en espera d’una oportunitat. Aquesta oportunitat per a les txuriurdin no ha arribat, ja que el Barça ha sentenciat el duel amb molta superioritat. Les blaugrana han ampliat la golejada amb cinc dianes més: dues de Lieke Martens, una de Jenni Hermoso, una de Clàudia Pina i una altra de Torre, en pròpia porta, en un mal refús davant la seva portera i en plena resignació pel resultat del conjunt basc.

Amb el 8 a 1 s’ha arribat al final del partit i el Barça segueix invicte a la Lliga Iberdrola. És més líder amb vuit victòries en vuit partits, 51 gols a favor i només dos en contra. La jornada vinent visitarà un estadi en principi també assequible per a les blaugrana, el camp de l’Eibar.