L’Europa no ha pogut sumar cap punt en la visita al municipal de Grañén. Els escapulats han perdut per 1 a 0 davant l’Osca B en un partit en què els de Vilajoana han tingut les millors ocasions per marcar. L’Europa encadena dues jornades seguides sense puntuar i ja és penúltim de la categoria amb els mateixos punts que el cuer, el Badalona.

Una primera part sense cap ocasió

El partit ha començat amb domini dels aragonesos, però sense gaire perill. L’ocasió més clara de la primera part ha estat un gol anul·lat a Carlos Kevin per fora de joc. L’Europa ho ha intentat amb alguna aproximació, però sense cap problema per a la defensa i la porteria del filial de l’Osca.

L’Europa surt a totes a la segona part, però perdona el rival

A la segona part, l’Europa ha posat una marxa més. Al minut 50, Alfons Serra ha tingut una bona ocasió amb un xut que ha aturat el porter local. El jugador de Valls ha estat el més incisiu en els primers minuts després de la represa. Al minut 58, Serra ha tingut una gran ocasió per marcar, però el xut l’ha desviat el porter, Antonio Valera.

El conjunt de David Vilajoana havia perdonat l’ocasió i l’Osca B no l’ha desaprofitada. Troya ha hagut d’intervenir a un bon xut de Fuentes, però, un minut més tard, el porter no ha pogut fer res davant la rematada de Carlos Kevin, que, al minut 69, ha fet l’1 a 0.