La Piscina Sant Jordi ha estat testimoni de la derrota a casa del CN Catalunya davant el CE Mediterrani per un clar 4 a 11. El derbi es preveia igualat, però els de Sants han jugat amb molta superioritat. El resultat els allunya de la part alta de la classificació de la lliga, en què el CE Mediterrani aconsegueix escalar fins les primeres posicions amb vuit punts.

El Catalunya, desencertat al primer quart

Els vuit primers minuts de la cita començaven amb un joc molt igualat en què el Mediterrani ha pogut gaudir de més encert que el CNC. Hi ha hagut oportunitats a les dues porteries i, finalment, el primer gol ha arribat amb un penal llençat per Álvaro García, que aconseguia el 0 a 1 per al seu equip. Ell mateix ha protagonitzat vàries oportunitats més que han topat amb la defensa gracienca. El quart ha finalitzat amb un 0 a 2 després d’un rebuig recollit directament des del pal per Donat Galeev, que ha marcat.

Expulsió de ‘Tato’ García

El segon quart ha començat amb molta tensió ja que, només als 20 primers segons, hi ha hagut un gol del Medi que aviat ha quedat tapat per l’expulsió de ‘Tato’ García, tècnic dels graciencs. El quart gol ha arribat, de nou, gràcies a Álvaro García, de penal. El primer gol del Catalunya l’ha fet Biel Gomila.

El Mediterrani, però, ha continuat molt encertat amb el que semblava que seria una golejada. Finalment, el parcial ha acabat amb un 2 a 4 després d’un últim gol de Georgii Kuznetsov, que ha servit per fer augmentar el marcador a 2 a 6 abans de marxar al descans.

Golejada dels de Sants

La segona part, finalment, ha acabat amb un clar 4 a 11. L’últim gol del Catalunya ha arribat mitjançant un penal als últims tres minuts de joc. Tot i que els de Gràcia han apujat el nivell defensiu després del descans, no ha estat suficient per aturar els llançaments del conjunt mediterrani. L’encert dels uns ha contrastat amb el desencert dels altres. D’aquesta manera, un partit que es preveia més igualat, per la classificació dels dos equips en lliga, s’ha decantat cap a la banda dels de Jahzeel Martínez. Els parcials han estat de 0 a 2, 2 a 4, 0 a 2 i 2 a 3.

L’àrbitra Marta Cabanas té alguna cosa personal amb mi.