El Barça CBS s’ha enfrontat al Kutxabank Araski en la jornada 6 de la Lliga Femenina Endesa després d’arribar, aquesta temporada, a la màxima categoria del bàsquet nacional. L’entrenador del Barça, Isaac Fernández, està molt content d’aquest grup i té confiança que “l’objectiu és la permanència, però que la podem assolir perfectament”.

Un entrenador orgullós

L’entrenador del Barça, Isaac Fernández, és molt clar quan se li pregunta pels objectius de l’equip de cara a aquesta temporada. Pel tècnic, “aquest equip treballa molt i té clar que pot guanyar qualsevol rival”. Ho ha dit després d’un partit en què l’afició blaugrana ha sigut un punt determinant. La grada d’animació no ha callat ni un segon i quan més ho necessitaven “hem sentit una unió impecable entre graderies i jugadores que ens ha fet avançar” i ha deixat un pavelló totalment ensordidor. També ha volgut deixar clar que aquest equip, a diferència d’altres, “té un sentiment de pertinença d’equip del qual no puc estar més orgullós”.

Un partit amb pròrroga d’infart

A la primera part el Kutxabank Araski s’ha avançat amb un 23-36. Les jugadores blaugrana s’havien vist superades i molt imprecises i generaven errades en els contraatacs. Al tercer quart, un Barça renovat i amb molta energia ha començat amb un parcial de 13-2 per entrar un altre cop al partit. Les locals han mantingut una gran actitud al tram final del partit i s’han posat a un punt quan quedaven quatre minuts per finalitzar. Quan faltaven 11 segons per acabar el partit han empatat el marcador i han aixecat tot el pavelló. Dos tirs lliures fallats de la pivot del conjunt basc (Maimouna Diarra) han fet que el partit marxés a la pròrroga. Les jugadores del Barça han sigut dominadores absolutes a la pròrroga i el partit ha acabat amb la seva tercera victòria, per 60-52.