Tot i que el Barça va jugar un bon partit, als homes entrenats per Andreu Plaza els va faltar materialitzar el domini de la primera part amb gols. De fet, va ser el Movistar Inter qui es va avançar en el minut 9 amb un gol de Solano. Un minut després però Esquerdinha va empatar el partit amb una jugada d’estratègia. L’alegria va durar poc perquè en la jugada següent els madrilenys es van tornar a posar per davant en el marcador amb un gol de Gadeia. Abans del descans però, una altra vegada una jugada a pilota parada va permetre a Esquerdinha tornar a empatar el partit en una primera part vibrant.

En la segona part, el Barça va continuat insistint fins que el brasiler va aconseguir el hat-trick de jugades d’estratègia. El gol d’Esquerdinha va posar el Palau dempeus, però sense gaire temps a respondre, els madrilenys van tornar a empatar amb una jugada desafortunada després d’un xut tímid de Pola que va acabar entrant gairebé de forma miraculosa.

FC Barcelona: Juanjo, Marc Tolrà, Joao, Rivillos, Lozano -cinc inicial- Esquerdinha, Léo Santana, Ferrao, Roger, Aicardo, Joselito.

Inter Movistar: J. Herrero, Ortiz, Gadeia, Ricardinho, Humberto -cinc inicial- Bebe, Taffy, Elisandro, Solano, Pola.

Gols: 0-1, Solano (min 9). 1-1, Esquerdinha (min 10). 1-2, Gadeia (min 10). 2-2, Esquerdinha (min 16). 3-2, Esquerdinha (min 30). 3-3, Pola (min 30).