fcb femeni
Foto: @FCBfemeni

El Barça, definitivament, ja sap contra quin equip començarà la defensa del títol de Lliga aconseguit la temporada passada. El primer rival de les blaugrana serà el Llevant les Planes, que va aconseguir l’ascens a la temporada passada. Per tant, gairebé serà un derbi per començar la Lliga, ja que el Llevant les Planes és una equip de la població de Sant Joan Despí.

Els partits contra el Madrid i contra l’Atlètic de Madrid

La Lliga es posarà en marxa el cap de setmana del 10 o 11 de setembre i finalitzarà el 21 o 22 de maig. El Barça s’enfrontarà amb el Madrid el cap de setmana del 5 o 6 de novembre a la jornada 8 i serà a l’Alfredo di Stéfano. A la segona volta, les blaugrana rebran a les blanques el cap de setmana del 25 o 26 de març, en la jornada 23.

Pel que fa als partits contra l’Atlétic de Madrid a la primera volta el Barça viatjarà fins a la capital per enfrontar-s’hi el 26 o 27 de novembre. A la segona volta les de Jonatan Giráldez rebran la visita de les madrilenyes el 15 o 16 d’abril. El Barça tancarà la Lliga contra el Madrid Femenino.

Error en el sorteig

El sorteig del calendari ha tingut un clar error humà i s’ha hagut de repetir. L’error ha estat a l’hora de mostrar el número 9. La persona que l’ha ensenyat l’ha capgirat i ha mostrat un 6. Per tant, el número final de combinació del calendari ha estat el 46.495, quan en realitat hauria d’haver estat el 49.495.