El Sant Andreu ha passat a la segona ronda de la Copa Catalunya després de golejar amb solvència la Rapitenca per 0 a 3. Sergi Castillo, Sergi Arranz i Josu Rodríguez van ser els golejadors del partit. El proper rival dels andreuencs serà el Cornellà, dissabte, 13 d’agost, a les 19 hores, al Narcís Sala amb entrada gratuïta.

Domini total del Sant Andreu

Des de bon inici l’equip de Xavi Molist és va fer amb el domini del partit i les ocasions no van tardar a arribar. Abans del primer quart d’hora, Albertito, Noguera i Guzman van poder marcar però va ser Sergi Castillo, “Casti”, qui va aconseguir el primer gol del partit a la sortida d’un córner. És el primer gol oficial amb la samarreta del Sant Andreu.

Abans del descans va arribar el segon. La connexió Josu-Arranz, que va fer estralls en el Torneig d’Històrics, va tornar a ser letal. Sergi Arranz va aprofitar una passada de Josu per quedar-se sol davant el porter i superar-lo amb facilitat.

Segona part de tràmit

A la represa el ritme de joc va baixar. Pau Morer va provocar un penal que ell mateix va llançar, però el porter Dan va aturar-lo. Josu Rodríguez amb un gran xut de falta va marcar el 0 a 3. Tot i disposar d’alguna ocasió més de gol el marcador ja no es va moure.