El tècnic de l’Espanyol, Diego Martínez, s’ha mostrat confiat en l’equip de cara al debut dels blanc-i-blaus a la Lliga aquest dissabte a les 17 h a Balaídos contra el Celta. Això sí, l’entrenador no podrà comptar amb jugadors importants de cara a aquest inici de Lliga, ja que com ell mateix ha reconegut a la roda de premsa prèvia al partit, són baixa per lesió Raúl de Tomás, Javi Puado i Adrià Pedrosa per enfrontar-se als gallecs.

Diego Martínez confia en els jugadors

Diego Martínez, després d’una temporada irregular, ha assegurat que té “absoluta confiança que donarem el millor de nosaltres” aquest dissabte a Balaídos. El tècnic té molt clar que “tots els jugadors pel que fa a actitud i predisposició han fet una pretemporada magnífica”.

En aquest aspecte, l’entrenador confirma que “estem junts en això, estem units i estem cohesionats amb això” i, per tant, “crec en aquest equip”. De totes maneres, Diego Martínez té clar que “tenim molt de treball per davant i, per tant, molt marge de millora”.

El tècnic ha tornat a insistir que “vull un equip competitiu” i que l’actitud, l’esforç i la solidaritat no són negociables. En aquest aspecte té “confiança i motivació per tornar a competir”. Del Celta ha destacat que fa temps que treballen amb el mateix sistema i que té jugadors diferencials com Iago Aspas.