Laporta entrades

El FC Barcelona ha anunciat oficialment l’activació de la quarta palanca econòmica. El club blaugrana ven el 24,5 % de Barça Studios a l’empresa Orpheus Media. Una empresa administrada per l’empresari Jaume Roures. Roures, segons el comunicat del Barça, és un productor audiovisual amb una extensa trajectòria en la creació de continguts audiovisuals i digitals. La venda d’aquest 24,5 % de Barça Studios significarà un ingrés pel Barça de 100 milions d’euros.

En el comunicat, el Barça segueix informant que “aquest acord complementa el que ja es va firmar el 29 de juliol passat amb Socios.com i servirà per accelerar el creixement de l’estratègia digital, NFT i Web.3 del Club”.

La venda, segueix informant el Barça, “s’ha dut a terme d’acord amb l’autorització de l’Assemblea General de Socis i Sòcies del FC Barcelona celebrada el 23 d’otubre del 2021”. L’escrit acaba dient que “amb aquestes inversions, els socis estratègics de Barça Studios demostren la confiança en el valor del projecte i el futur dels continguts digitals en el món de l’esport”.