L’Estadi Johan Cruyff és talismà per al Barça. Les jugadores blaugrana han aconseguit un total de 40 victòries, el que significa que ho han guanyat tot des que es va inaugurar el 7 de setembre del 2019. El Barça va guanyar el primer partit per un aclaparador 9 a 1 al CD Tacón, que després es vincularia al Reial Madrid. Set minuts va necessitar l’equip que llavors entrenava Lluís Cortés per superar la portera Yohana gràcies a un gol d’Alexia Putellas.

Lliga, Champions i Copa de la Reina

Des d’aquell dia el Barça ha disputat un total de 40 partits a casa amb el resultat de 40 victòries, la gran majoria amb golejades. En total, les barcelonistes han aconseguit 215 gols a favor, el que significa una mitjana de 5,375 gols per partit, i només n’ha rebut 18 en contra (0,45 per partit). La major part dels triomfs són a la Lliga (31), després a la Champions (7) i només dos són de la Copa de la Reina.

Ratxa de victòries a casa

Abans del Johan Cruyff, el Barça jugava al Miniestadi, un camp en què també va aconseguir un bon bagatge de victòries. Les barcelonistes van sumar amb anterioritat sis victòries més, dues a la Champions i quatre a la Lliga. D’aquesta manera, el nombre de victòries a casa és de 46. Si les jugadores que entrena Jonatan Giráldez continuen amb aquesta ratxa arribarien a les 50 en el partit de Lliga contra el Rayo Vallecano del cap de setmana 18 i 19 de desembre.

L’última derrota a casa

Aquest bagatge impressionant de victòries té una màcula que es remunta a la temporada 2018-2019. El Barça va perdre contra l’Sporting de Huelva el 13 de febrer per 2 a 3. La derrota, tot i que va guanyar els nou partits posteriors fins al final de la Lliga, l’Atlètic de Madrid es va endur el campionat perquè duia un avantatge massa gran.