Hoffenjeim Barça
@FCBfemeni

El Barça ja ha fet els deures i després de quatre partits ja s’ha classificat per als quarts de final de la Women Champions League. Les blaugrana, que vestien amb la samarreta groga, s’han imposat al Hoffenheim per 0 a 5. Amb el triomf sumen 12 punts en quatre partits i ja tenen assegurat el pas a la ronda següent. Falta per saber si ho fan com a primeres o com a segones de grup.

El Hoffenheim aguanta fins al minut 40

Les alemanyes no volien que es repetís la història del partit de fa una setmana, quan el Hoffenheim va caure per un clar 4 a 0 al Johan Cruyff. Amb ordre defensiu i sense voler perdre la pilota, el conjunt alemany ha mirat d’impedir la circulació de pilota de les catalanes. Tot i l’esforç, el partit s’ha decantat al final del primer temps. En el minut 40 Alexia s’ha tret de la màniga un penal, amagant molt bé la pilota davant la defensa alemanya. La mateixa Alexia ha aconseguit marcar des dels 11 metres i s’ha encarregat de fer el 0 a 1 i el quart gol d’aquesta temporada a la Women Champions League.

Una Champions League immaculada

Al cap de vuit minuts de la represa, el Barça ha deixat el partit encarrilat gràcies a una rematada potent de cap d’Irene Paredes que ha superat la portera alemanya. El 0 a 2 no ha fet variar gaire la idea de joc del Hoffenheim, que no volia tornar a ser golejat. Però la piconadora blaugrana no ha tingut pietat i, en una triangulació perfecta, Aitana ha marcat el 0 a 3 en el minut 57. El marcador s’ha ampliat i s’ha arrodonit amb el 0 a 4 de Marta Torrejón i amb el 0 a 5 de Crnogorcevic al final del partit, però l’equip de Jonatan Giráldez ha tingut opcions per ampliar el marcador encara més.