El Barça CBS ha jugat una setmana més a casa, aquesta vegada contra l’Estudiantes. Mala ratxa per a les barcelonines, que acumulen la derrota de la setmana passada per 45 a 75 contra les noies del Gran Canària, equip quatre posicions per sota de les blaugrana. Les blaugrana han perdut contra l’Estudiantes per 55 a 70.

Superioritat visitant: Méndez i Camilión, implacables

El primer període ha estat molt suau per a les blaugrana, ja que els primers punts del marcador no han aparegut fins al minut 4. Fernández ha hagut de reforçar l’equip amb Ginzo i Erjavec, que han aconseguit canviar la dinàmica del partit per plantar cara a les visitants, que han arribat al segon quart amb una diferència de vuit punts (13-21). Hurtz ha amenitzat l’enfrontament fent créixer el marcador local. Tot i així, les de David Gallego han estat superiors i han dominat gairebé tota la primera part. El marcador ha arribat al descans a 29 a 38.

Mawuli contra el Barça CBS

El tercer quart ha estat més intens, amb l’aparició d’un Barça diferent del que hem vist a la primera meitat, més ofensiu i més centrat. El marcador ha arribat al quart període a 37 a 50. L’últim quart les d’Isaac Fernández han aconseguit retallar la distància al marcador a vuit punts (45 a 53). No obstant la bona dinàmica dels minuts finals del partit, les locals no han pogut guanyar el conjunt madrileny. Mawuli, visitant, ha fet una segona part espectacular i ha mantingut l’equip alerta. El marcador ha finalitzat a 55 a 70 i ha deixat les blaugrana en una posició complicada, encara més tenint en compte que la pròxima jornada s’enfrontaran al segon de la classificació, el Perfumeries Avenida.