El Muntanyesa ha remuntat davant el Júpiter i ha guanyat el derbi per 2 a 1. Els gris-i-grana s’han avançat a la primera part i els de Nou Barris han capgirat el marcador a la represa.

El Júpiter s’avança

El Muntanyesa ha dominat la primera part i ha disposat de diverses ocasions de gol, però els jugadors de Nou Barris no han estat encertats en la rematada final i quan la pilota ha anat entre els tres pals Cócera ha fet aturades de mèrit. El porter del Júpiter ha rebutjat pilotes ha rematades de Pachi, Charlie i Arimany. Els de Nou Barris han reclamat un parell de penals. Els gris-i-grana també han reclamat un possible penal. El Júpiter s’ha defensat i ha tingut una claríssima ocasió al contraatac, però Coro no ha pogut superar el mà a mà amb Colchero. Abans del descans, però, penal a favor dels de la Verneda. L’encarregat de llançar-lo i transformar-lo ha estat Àlex Prat, que c0l·locava el 0 a 1. Abans del descans Cócera ha tornat a treure una fantàstica mà davant la rematada d’Arimany.

El Muntanyesa remunta a la segona part

A la represa, la Monta ha seguit buscant el gol i aquest ha arribat en el minut 57. Agus ha fet l’1 a 1. Els de Nou Barris han seguit prement l’accelerador i, tot que ha costat d’arribar, al final han aconseguit el segon. Ha estat en el minut 78 quan Arimany ha marcat el 2 a 1. El Júpiter ha intentat reaccionar, però la Monta, fins i tot, ha tingut ocasions per fer el tercer.

El Muntanyesa arriba al derbi en un sot de joc i de resultats. Els de Nou Barris només han sumat sis punts dels últims 18 possibles. L’última victòria va ser el diumenge 17 de febrer davant el Sant Ildefons.

El Júpiter tampoc no viu un moment gaire agradable. Aquesta setmana es va presentar el nou director esportiu del club, Àlex Redondo, i a la Lliga els gris-i-grana fa sis partits que no guanyen. L’últim cap de setmana van empatar a casa contra el Sant Ildefons.