Alcoi Barça

El Barça s’ha classificat per a les semifinals de l’OK Lliga per la via ràpida després de superar l’Alcoi per dues victòries a zero. Els d’Edu Castro jugaran contra el Noia, que s’ha desfet del Reus Deportiu. L’altra semifinal la jugaran el Liceo (que s’ha desfet de l’Igualada) i el Calafell (que ha derrotat el Lleida). Els partits es disputaran la setmana que ve.

El Barça, amb problemes

El Barça, que havia guanyat el primer partit per un clar 11 a 1, no ha tingut problemes per superar l’Alcoi a domicili per 3 a 4. Això sí, els d’Edu Castro, tot i avançar-se per 0 a 1 amb un gol de Pau Bargalló al minut 7, ha vist com l’Alcoi ha empatat al 13 mitjançant Gonzalo Pérez, però de seguida Bargalló ha tornat a avançar els barcelonistes. Amb l’1 a 2 s’ha arribat al descans.

Emoció fins al final

A la segona meitat, l’Alcoi ha apujat el ritme, però el marcador no s’ha mogut fins el minut 33 quan Joao Rodrigues ha fet l’1 a 3 que semblava definitiu. Ara bé, quan faltaven sis minuts per acabar el matx, un altre cop Gonzalo Pérez ha posat emoció a l’enfrontament amb el 2 a 3. Dos minuts ha durat l’emoció perquè Sergi Panadero ha fet el 2 a 4. L’Alcoi no llançat la tovallola i Formatjé ha fet el 3 a 4 definitiu que classificava el Barça, però permetia als locals oferir una molt bona imatge per acabar la temporada.