Ultres Espanyol Athletic Club batussa
@MundoUltra2

Els Mossos d’Esquadra han detingut a cinc persones durant un enfrontament entre aficionats de l’Espanyol i l’Athletic Club a Cornellà abans del partit que han disputat tots dos conjunts. La baralla ha estat entre dos grups d’aficionats d’ideologies contràries. Per una banda, eren radicals pertanyents al grup La Curva, aficionats de l’Espanyol propers a la ultra dreta i, per l’altra, membres d’Herri Norte Taldea (HNT), un grup d’aficionats de l’Athletic Club de l’extrema esquerra. Els Mossos han detingut aquestes cinc persones com a presumptes autors de les lesions que han obligat a traslladar una persona a l’hospital.

L’Espanyol envia ànims al seu aficionat ferit

L’Espanyol ha volgut enviar ànims i força a l’aficionat ferit en els incidents previs al partit. El club blanc-i-blau s’ha mostrat ferm davant aquest tipus d’actes.

Dia de batusses ultres

No ha estat l’única baralla entre aficionats ultres que s’ha produït aquest dissabte. Uns 120 Boixos Nois s’han enfrontat amb els Yomus, seguidors radicals del València, abans del partit que tots dos conjunts disputen. Sembla que tots dos grups s’han citat per enfrontar-se.