L’Atlètic-Barceloneta s’ha assegurat la primera plaça del grup D de la Champions League després de superar el Vouliagmeni per 16 a 10 i continuar invicte quan només queda una jornada per acabar la fase de grups. Els mariners ja tenen la mirada posada en la fase de grups dels quarts de final en què buscaran acabar entre els dos primers i classificar-se per a la final a quatre.

L’Atlètic-Barceloneta guanya i acabarà primer de grup

L’Atlètic-Barceloneta, que abans de començar el partit contra el Vouliagmeni ja tenia assegurada la classificació per a la següent ronda, s’ha llançat a la piscina amb la intenció d’assegurar-se la primera plaça de grup. L’equip d’Elvis Fatovic, que després de guanyar el Sabadell a la Lliga va demanar més intensitat a l’equip, ha trigat en fer-se fort. En el primer quart, els mariners han marxat amb un 3 a 2 al seu favor.

En el segon quart ha estat quan l’Atlètic-Barceloneta ha pogut obrir una escletxa. Ho ha fet amb tres gols en els tres primers atacs amb l’encert de Bernat Sanahuja, Niko Paul i Roger Tahull. Amb 7 a 4, els dos equips han marxat al descans.

Després de la pausa llarga, l’Atlètic-Barceloneta i el Vouliagmeni han continuat amb l’encert en atac, però dos gols de Felipe Perrone han sentenciat el partit amb el 12 a 7 al final del tercer període.

En els últims vuit minuts i amb un parcial de 4 a 3, l’Atlètic-Barceloneta s’ha emportat la victòria amb el 16 a 10 definitiu.