El Club Natació Sant Andreu ha aconseguit una treballada victòria contra l’Atlètic-Barceloneta (7-10) que el manté al capdavant de la Divisió d’Honor femenina de waterpolo. Les marineres, vuitenes a la classificació, no han estat un rival fàcil per a les andreuenques.

Inici sorprenent de l’Atlètic-Barceloneta i reacció andreuenca

El derbi ha començat amb un Atlètic-Barceloneta molt encertat en atac. Les marineres han aconseguit un sorprenent parcial de 3 a 1 en el primer quart. En el segon període, les andreunques, que arribaven al partit després d’aconseguir la medalla de bronze a la Champions League, ha aconseguit igualar el marcador a 5.

A l’inici del tercer quart, les de Javier Aznar han aconseguit ampliar les distàncies fins deixar el marcador amb dos gols de marge (7-9). Les andreuenques han frenat el ritme de les marineres i han deixat el marcador 7 a 10 amb victòria visitant.

El Sant Andreu manté el lideratge

El Sant Andreu continua al capdavant de la classificació, a manca de dues jornades per acabar la fase regular. Seran dos partits en què hauran de superar el Sabadell i el Tenerife si no volen perdre la primera posició davant el CN Mataró, que ocupa la segona posició amb dos punts menys que les andreuenques.

L’Atlètic-Barceloneta, amb opcions europees

Les marineres han assolit un repte espectacular al llarg de la temporada. Han assegurat la permanència i s’han classificat per disputar el play-off de promoció a les places europees. L’equip de Marc Comas continuarà una temporada més a la Divisió d’Honor femenina i ja seran tres les temporades a la màxima categoria del waterpolo estatal.

El nostre objectiu eren la permanència i jugar la Copa”