Victòria del Barça contra l'Olympiacos en el segon partit de l'Eurolliga
@FCBbasket

Victòria per sobreviure del Barça de bàsquet contra l’Olympiacos en el segon partit del play-off de quarts de l’Eurolliga de bàsquet. Els blaugrana han guanyat els grecs per 77 a 69 i ara només estan obligats a guanyar un partit a Grècia per mantenir-se vius a la competició.

Jabari Parker manté viu el Barça

(EFE / Redacció) L’aler pivot Jabari Parker, amb 24 punts, ha estat el líder en la victòria del Barça contra l’Olympiacos (77-69) que ha permès els blaugrana igualar la sèrie dels quarts de final de l’Eurolliga abans que l’eliminatòria se’n vagi la pròxima setmana a Grècia per jugar els dos pròxims partits.

Sòlid en defensa i fort en el rebot, el quadre blaugrana ha manat al marcador des del primer quart (27-14), ha resistit l’intent de remuntada grega (54-55, al minut 28) i ha assegurat el triomf en l’últim quart gràcies a la solidesa i l’encert de Parker i Àlex Abrines.

La clau de l’enfrontament ha estat en l’últim quart. L’equip de Grimau ha arribat amb un ajustat 60 a 57 i una ratxa negativa d’encerts en el llançament dels blaugrana, però ha mantingut la calma abans d’obrir una escletxa amb dos triples de Parker i Arbines, i una cistella de Jokubaitis (68-31, minut 34).

Dos triples més de Parker i Abrines, seguits d’una esmaixada de Satoransky, han sentenciat l’enfrontament (76-64, minut 38), que ha permès el Barça guanyar 77 a 69 abans que la sèrie se’n vagi cap a Grècia la setmana entrant. Allà els blaugrana hauran de guanyar, com a mínim, un partit per mantenir vives les opcions d’estar a la final a quatre de Berlín.