Waterpolo

Ja coneixem els resultats dels equips barcelonins als quarts de final de la Copa del Rei de Waterpolo que se celebra a Palma. L’Atlètic-Barceloneta ha passat per sobre del Mataró (20-4) i s’enfrontarà a les semifinals al Barcelona, que ha fet el mateix amb el Sant Andreu (4-16). El Mediterrani, per la seva banda, ha estat incapaç de vèncer el Sabadell (18-9).

El Mediterrani lluita, però no pot amb un Sabadell imponent

El Mediterrani s’ha vist superat pel Sabadell (18-9) en un matx en què els barcelonins no han començat amb bon peu. El primer quart ha estat dominat clarament pels vallesans, que han acabat amb un marcador a favor de 6 a 1. La diferència a l’electrònic ha estat insalvable per al Mediterrani, que ha plantat cara al segon quart (2 a 1). Els dos darrers períodes han acabat amb el mateix resultat: 5 a 3 favorable als sabadellencs. L’estrella del partit ha estat Alberto Barroso, jugador del Sabadell, que ha anotat cinc gols. Cal destacar la bona actuació d’Axel Corres (quatre gols), per la part del conjunt barceloní.

El Barcelona guanya el Sant Andreu

El Barcelona ha superat amb comoditat el Sant Andreu per 4 a 16 i s’ha classificat per a les semifinals de la Copa. Els cenebistes han encarrilat el partit en el primer quart. Efectius en atac i sense encaixar cap gol han fet un parcial de 0 a 5. En el segon període els andreuencs han millorat les seves prestacions i han empatat a 2.

En el tercer quart, l’equip d’Andrei Iosep ha tancat el partit amb un parcial d’1 a 4, que ha deixat el marcador amb un 3 a 11. El darrer període no ha fet altra cosa que estirar el resultat fins al 4 a 16 definitiu. L’estrella del partit ha estat el jugador del Barcelona Abel Ramón amb cinc gols. Per la part dels andreuencs, Guillem Frigola ha anotat dos gols que no han estat suficients per plantar cara als mariners.

L’Atlètic-Barceloneta fa bons els pronòstics

L’Atlètic-Barceloneta no ha deixat marge a la sorpresa. Els barcelonins han estat molt superiors i han golejat sense pietat el Mataró per 20 a 4. Els jugadors d’Elvis Fatovich han encarrilat la victòria en el primer quart (4 a 0) i han deixat el partit sentenciat en el segon. Resultat de 10 a 2 a la mitja part.

A la segona ha continuat la mateixa dinàmica. De fet, curiositat, s’ha doblat el marcador de la primera. Al final, 20 a 4. Cal destacar que tots els jugadors de l’Atlètic-Barceloneta, menys Unai Biel, han marcat. Martin Famera ha estat el màxim golejador del partit amb quatre dianes.