La UE Cornellà s’ha classificat per a la final del play-off d’ascens a Segona Divisió després d’haver superat l’Atlètic Balears per 0 a 1. Un gol d’Agus Medina a les acaballes del partit ha donat la victòria als del Llobregat, que es jugaran l’ascens en l’últim partit diumenge, 26 de juliol, contra el Castelló.

Primera part igualada

El Cornellà ha començat bé i ha tingut la iniciativa. Pablo ha estat a punt de fer el primer gol en el minut 9 però el porter Manu Herrera ho ha evitat. A mesura que avançaven els minuts, el partit s’ha igualat i els balears han estat a punt de marcar amb un xut de Gabarre. Els homes entrenats per Manix Mandiola han dominat la part final de la primera part però el marcador no s’ha mogut.

UE Cornellà
@UECornella

El premi arriba al final

La segona part ha començat igual com ha acabat la primera, domini de l’Atlètic Balears i feina per al porter Ramon. Els del Llobregat però no han desistit i Pablo ha tornat a tenir el gol als peus per avançar els homes entrenats per Guillermo Fernández Romo. El partit ha anat avançant amb qualsevol dels dos equips amb opcions de guanyar-lo. Una rematada de Gil ha estat a punt d’avançar els illencs però en el minut 81, Agus Medina ha marcat el 0 a 1 després d’una gran combinació entre Eloy i Javi. L’Atlètic Balears ha anat a buscar l’empat i gairebé ho aconsegueix en el temps afegit amb un xut molt dur de Lekic, però Ramon ho ha impedit.