Víctor Valdés Horta
@UAHorta

La UA Horta ha ajornat la presentació de Víctor Valdés com a nou tècnic del primer equip, que estava prevista per aquest divendres 24 de juliol, a causa del coronavirus. El Feliu i Codina, com a instal·lació muicipal està tancada, i per tant, la presentació del nou entrenador, en la qual es preveia que hi anessin un bon número de mitjans de comunicació, ha quedat ajornada. De moment, encara no hi ha data per a la presentació oficial de l’exporter del Barça.

La previsó és que juntament amb Valdés es presenti el segon entrenador de l’equip, Felip Ortiz, i alguns dels fitxatges de la propera temporada. L’Horta va anunciar el fitxatge de l’exporter blaugrana el 28 de maig passat, però encara haurem d’esperar per veure’l amb els colors hortencs.

El fitxatge de Valdés, a la banqueta de l’Horta

El nou entrenador de la UA Horta genera il·lusió a l’afició. L’exjugador del Barça, amb experiència a les banquetes del juvenil del Moratalaz i el Barça, assumirà la banqueta hortenca en la seva primera experiència en el futbol sènior amateur. Valdés ocuparà el lloc que fins ara tenia Raúl Matito, que es va fer càrrec de l’equip a mitja temporada després de la marxa de Nacho Castro a l’Andorra.