L’exjugador de bàsquet Pau Gasol ha analitzat el final de temporada del Barça de bàsquet i ha donat la seva opinió sobre què ha pogut passar perquè l’equip hagi acabat perdent la Lliga ACB contra el Madrid.

Pau Gasol: “Han hagut de passar coses”

Gasol ha estat clar quan ha dit que “un equip ha arribat amb més força i cohesió” al tram final de la temporada, que és quan es guanyen els títols. Per a l’exblaugrana ha estat “una llàstima, una oportunitat que no s’ha aprofitat” després que l’equip de Jasikevicius dominés durant els primers mesos del curs. Segons la seva opinió, “el Madrid ha merescut el títol, ja que ha mostrat més cohesió i més competitivitat”.

Gasol ha volgut aprofundir en el seu anàlisi i ha dit que ara el Barça “ha de fer autocrítica i aprendre per intentar millorar la pròxima temporada”. De fet, per ell “la derrota a la Final Four va afectar emocionalment l’equip“. Ha seguit argumentant que “han hagut de passar coses que no sé perquè no estic al vestidor, però segur que han afectat i això s’acaba demostrant a la pista”.

Per l’exjugador de bàsquet ara el que toca és “parlar i analitzar les coses per intentar solucionar-les”. Per Gasol és molt important “la cohesió de l’equip i crear un ambient de solidesa que es reflexa en els moments clau de la temporada”. Ha acabat dient que a partir d’ara “toca aprendre del que ha passat per millorar”.