Espanyol

L‘Espanyol comença a perfilar la pretemporada i ja coneix el primer rival que tindrà durant aquest període de preparació. Els blanc-i-blaus s’enfrontaran al Montpeller HSC el dissabte 16 de juliol, a les 18.30 h, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. L’equip francès va acabar la Lliga en la 13a posició.

L’Espanyol tornarà a la feina el 4 de juliol

Com que la Ciutat Esportiva Dani Jarque té un aforament limitat, el dimarts 12 de juliol el club posarà en marxa el procés per reservar entrades, que seran gratuïtes per als socis del club. El termini per sol·licitar-les acabarà el dijous 14 i si hi ha més sol·licituds que places disponibles el club farà un sorteig entre els socis que hagin demanat l’entrada. El club enviarà a tots els socis un enllaç per poder sol·licitar les entrades.

L’Espanyol de Diego Martínez tornarà a la feina el dilluns 4 de juliol amb les habituals proves mèdiques i els primers entrenaments. La primera fase de la pretemporada es desenvoluparà a la Ciutat Esportiva, després la plantilla, a final de juliol, marxarà a fer una estada a Marbella.