Alexia Putellas entrenament
Foto: @FCBfemeni

El Barça no descarta res amb el genoll esquerre d’Alexia Putellas. El motiu és que les molèsties persisteixen. Segons fonts properes al club, la futbolista s’està sotmetent a un tractament conservador del genoll esquerre que s’allargarà les properes dues setmanes. Si segueix arrossegant aquestes molèsties quan acabi el tractament, els metges decidiran com procedir. El club, però, es mostra optimista.

El tractament conservador d’Alexia Putellas

Alexia Putellas arrossega molèsties al genoll esquerre des del 14 de novembre i fa un mes i una setmana que ni s’entrena amb el grup ni juga cap partit. Com ha pogut saber betevé, a hores d’ara la futbolista s’està sotmetent a un tractament conservador que s’allargarà els propers 15 dies i que coincidirà amb l’aturada nadalenca de les competicions. Quan passin les dues setmanes s’avaluaran les sensacions d’Alexia. Si les molèsties persisteixen, els metges decidiran com procedir. A hores d’ara, no es descarta res, però segons fonts del club, es mostren optimistes que superarà aquestes molèsties amb el tractament que està duent a terme.

Des de quan arrossega molèsties al genoll?

Alexia Putellas no ha tornat a jugar des que el 14 de novembre va rebre un cop al genoll, el mateix en què va patir la lesió del lligament encreuat, en el partit davant el Benfica corresponent a la fase de grups de la Champions. La decisió de Jonatan Giráldez va ser immediata: substituir-la a la segona meitat per recomanació dels metges del club. Des del primer moment, el Barça va parlar de molèsties i tot semblava que havia quedat en un ensurt, però ara, ja suma un mes i una setmana sense jugar ni entrenar-se amb les companyes. La decisió de com procedir queda en espera de com Alexia Putellas respongui al tractament conservador.