El Camp Nou va acollir aquest diumenge, 28 de maig del 2023, el darrer partit del Barça a la que des del 1957 ha estat casa seva. Una nit històrica que gairebé 90.000 aficionats del FC Barcelona van poder viure en directe. En finalitzar la festa de comiat del Barça al Camp Nou, desenes de socis i seguidors culers van decidir endur-se qualsevol objecte com a record. La seguretat privada del club va fer controls a la sortida per evitar al màxim possible la subtracció d’objectes.

Cadires, cartells, senyals de retolació o números de seient: qualsevol element era bo per tenir un record del ja mític estadi del Barça. Malgrat que la vicepresidenta Elena Fort havia demanat explícitament que ningú arrenqués el seient, els culers van obviar aquest prec i les imatges a xarxes demostren com l’última nit al Camp Nou es va convertir en un espoli d’objectes simbòlics.

El Barça subhastarà seients del Camp Nou

El Barça ha anunciat que posarà a la venda els seientsla gespa i altres elements que formen part del Camp Nou abans de les obres i que l’estadi canviï del tot. Tindran prioritat i un preu reduït per als socis blaugrana. De moment, no hi ha dates concretes de quan es vendran, us n’informarem aquí mateix quan es publiquin.