És un dels cinc debutants en una Final Four de la plantilla actual del Barça, i un dels que més ganes té de fer-se amb el preuat títol de la UEFA Futsal Cup. Adolfo Fernández, jugador FC Barcelona Lassa "Presión siempre hay en el Barça porque este es un equipo en el que se exige ganar. Es verdad que llevamos tiempo sin ganar, pero tenemos que cogerlo como una oportunidad para hacer algo grande." Abans de fer-se amb l'ansiada copa, cal superar l'altre favorit per fer-se amb la victòria, l'Inter Movistar, l'actual campió. "Sí que es verdad que nos conocemos mucho, jugamos muchas veces al cabo del año. Al final, cada partido es un mundo y vamos a tener que sudar mucho, tanto ellos como nosotros para conseguir la victoria. Será un partido en el que los errores marcarán las diferencias, supongo."

Adolfo és un dels cinc jugadors del Futbol Club Barcelona que debuta en una Final Four de la UEFA Futsal Cup, juntament amb Joao, Joselito, Rafa López i Roger. A Saragossa, els nervis donaran pas a la il·lusió de proclamar-se campions de la competició, tal com va passar els anys 2012, a Lleida, i 2014, a Tbilissi (Geòrgia).

Adolfo-futbol-sala-FC-Barcelona-debuta-final-four

L’ala pivot és un dels cinc debutants en una Final Four de la plantilla actual

Els blaugrana tenen un repte difícil perquè en la semifinal s’han d’enfrontar al campió actual, l’Inter Movistar. Els jugadors, com Adolfo, coincideixen a destacar que el partit serà molt igualat. Els petits detalls i els errors seran clau per decidir qui disputa la final d’aquesta competició.

Adolfo-jugador-FC-Barcelona-futbol-sala

Adolfo es mostra il·lusionat a guanyar la màxima competició europea

Adolfo va fitxar per al Barça el 2015, però va jugar cedit al Marfil Santa Coloma una temporada i va debutar com a blaugrana el 2016. El jove futbolista, conegut llavors com a Adolfito, va debutar amb 16 anys a la Lliga de Futbol Professional. Ara, a prop de fer els 25, està convençut que és el moment de guanyar un títol important amb el Futbol Club Barcelona.