La Cursa de Bombers 2023, que es farà aquest diumenge, 22 d’octubre, té més de 13.500 inscrits, xifra que suposa un augment de més de 1.500 respecte de l’edició de l’any passat (un 15 % més). Una altra dada destacada és la participació femenina, que enguany supera el 38 %. Aquesta dada permet ser optimistes pel que fa a una prova que manté l’interès dels corredors i més aquest any, que té una novetat important, un canvi de recorregut que permetrà que la cursa sigui una mica més ràpida encara.

Un recorregut més ràpid

El recorregut de 10 quilòmetres de la Cursa de Bombers ha canviat aquest any a causa de les obres que s’estan fent a la via Laietana. Lluny de ser un inconvenient, el nou circuit ideat per l’organització es preveu més ràpid. Al mateix hi haurà menys revolts i més trams rectes, fet que facilitarà dur un ritme constant per poder millorar marques personals.

Bombers que faran la Cursa de Bombers

Com cada any, els milers de corredors que faran la cursa estaran acompanyats de més de 300 bombers pertanyents al cos de Bombers de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya vestits amb la roba de servei, més de 20 kg per recórrer el 10 km de la cursa. Els bombers sortiran 10 minuts abans de l’inici de la prova, a les 8.50 h.