leo messi barca guardiola
Foto: EFE / Paolo Aguilar

Leo Messi ha tornat a ser el gran protagonista del triomf de l’Argentina contra el Perú amb un magnífic doblet. L’astre argentí manté un idil·li amb la seva selecció, i és que l’equip de Lionel Scaloni ha guanyat tots els partits de les eliminatòries sudamericanes. El rendiment de l’albiceleste enamora els argentins, fins al punt que a l’acabar el partit, la premsa ha preguntat a Leo Messi si el joc de l’Argentina ja està al nivell del Barça de Guardiola.

La resposta de Leo Messi ha estat carregada de nostàlgia i admiració cap el que ell mateix va liderar amb aquell mític equip de Guardiola: “Aquest equip és impressionant, segueix en creixement, cada cop juga millor. Comparar-nos amb el Barcelona, que és el millor equip de la història, és molt, però crec que estem molt a prop pel que hem demostrat, per haver sortit campió d’Amèrica i del Món.”

La resposta més nostàlgica de Leo Messi

Leo Messi torna a enviar un missatge d’amor al seu pas pel Barça, després que aquest darrer estiu es frustrés un possible retorn al club de la seva vida.