L’edifici es troba on acaba el carrer de la Diputació i just al davant de la part del darrere de l’hotel Catalonia Plaza. Els veïns diuen que ja fa anys que el trànsit constant de vehicles que descarreguen davant l’establiment és molt molest i que genera sorolls, fins i tot de matinada. Per això no volen que es construeixi un altre hotel just al solar que hi ha al costat de l’edifici i anuncien que presentaran una denúncia.

En una entrevista a ‘El matí de Barcelona’, de betevé 91.0 fm, els veïns han explicat que molts dies els costa dormir pel soroll i temen l’arribada de l’estiu, ja que ho han de fer amb les finestres obertes. Asseguren que el solar on està previst construir un hotel és propietat municipal i que en un principi s’hi van projectar  pisos de protecció oficial. Creuen que hi podria haver irregularitats i per això presentaran una denúncia. Tampoc no volen que es connecti el carrer de la Diputació amb el de la Creu Coberta, tal com està previst.

Els propietaris dels 15 pisos de l’edifici, són veïns que van ser expropiats fa anys del carrer de Vidriol, d’Hostafrancs, afectat per un pla urbanístic i que van ser reallotjats en aquest immoble.

Recupera aquí l’entrevista completa: