Avui l’Ànnia Monreal ens porta la fusió cinema i cuina per parlar de diferents pel·lícules on apareix la gastronomia dins l’argument. La nostra col·laboradora ve acompanyada del periodista Jordi Bernal per repassar els films més destacats on el menjar és un element més de la història. Per exemple, a la trilogia d”El Padrino’, dirigida per Francis Ford Coppola, d’arrels italianes, hi apareixen el vi i els espaguetis amb mandonguilles, plat típic d’Itàlia. A ‘Entre copas’ apareix el pinot noir, que és una varietat de raïm típicament francesa, de la zona de la Borgonya i de la Champagne, que bàsicament s’utilitza per fer xampany.
el més vist
La Casa Vicens de Gaudí celebra el setè aniversari posant a la venda 700 entrades a 7€
La tercera fase del calaix de Sants afectarà 158 habitatges, més dels previstos fa 20 anys
El bec de corall senegalès, el petit ocell exòtic invasor que prolifera a Barcelona
Collboni fracciona la unió del tramvia a Francesc Macià en 2 fases: primer, fins a passeig de Gràcia
betevé emetrà en directe el derbi entre l’Europa i el Sant Andreu: programa especial des del Nou Sardenya
el més vist
La Casa Vicens de Gaudí celebra el setè aniversari posant a la venda 700 entrades a 7€
La tercera fase del calaix de Sants afectarà 158 habitatges, més dels previstos fa 20 anys
El bec de corall senegalès, el petit ocell exòtic invasor que prolifera a Barcelona
Collboni fracciona la unió del tramvia a Francesc Macià en 2 fases: primer, fins a passeig de Gràcia
betevé emetrà en directe el derbi entre l’Europa i el Sant Andreu: programa especial des del Nou Sardenya