Carns Esca
és un negoci amb 30 anys d’història, on les vuit persones que hi treballen respiren molta passió i entrega per la feina. El nom de la parada és una barreja del noms Ester i Mari Carmen, mare i filla són l’ànima d’un establiment únic al Mercat de Sant Antoni, que té quatre especialitzacions: carnisseria, aviram, cansaladeriaxarcuteria i menuts. Volen conjugar els productes tradicionals amb la innovació, perquè la clientela busca “el factor sorpresa, la novetat” explica l’Ester Bertan, que als seus 41 anys se n’ha passat la meitat darrere el taulell.
El referent de l’Ester és la seva mare, la Mari Carmen Ávila, “una modista del cabrit”, segons explica l’Ester. La Mari Carmen va obrir la seva parada de carnisseria el 1988 al vell mercat, un negoci que va anar creixent amb els anys, per la seva tenacitat i perseverança, en un sector dominat pels homes.
Escolta aquí l’entrevista a l’Ester Bertran i la Mari Carmen Ávila, de Carns Esca, a ‘El matí de Barcelona’: