Avui a ‘#BCN’ analitzem els possibles escenaris, davant del ple del Parlament de demà, que finalment se celebrarà dimarts per tal d’evitar la suspensió del Tribunal Constitucional. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, parlarà sobre el camí a seguir després dels resultats del referèndum de l’1 d’octubre.

En l’espai d’anàlisi ‘#BCN’, valorem les possibles accions de la compareixença de demà de Puigdemont sobre el full de ruta. Comptem amb la participació dIsmael Peña, professor de ciència política de la UOC i expert en moviments socials; Jaume López, professor de ciència política de la UPF; i Marco Aparicio, doctor en dret públic per la UAB i professor de dret constitucional per la UDG. També, valorem la manifestació d’ahir en favor de la unitat d’Espanya a Barcelona.

Amb els convidats repassem altres temes d’actualitat relacionats amb l’1-O, com ara la intervenció econòmica de l’estat espanyol sobre les finances catalanes, que ha provocat l’ajornament d’una exposició cultural a l’Arts Santa Mònica.

Escolteu-ho aquí: