Imatge de Sant Gervasi

El matí de Barcelona‘ explica aquest dijous els motius de la vaga feminista del 8 de març amb els col·lectius que han convocat la protesta. El seu objectiu és reivindicar la igualtat real entre homes i dones als centres de treball i també al carrer. El retorn de Cabify a Barcelona i les novetats de la Marató de Barcelona 2019 són també altres qüestions destacades del programa.


8-M: vaga feminista

24 hores abans de la vaga feminista del 8 de març, parlem amb els col·lectius que la impulsen sobre els motius de la convocatòria i les mobilitzacions previstes per aquest divendres. En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


Cabify torna a Barcelona

A partir d’avui, Cabify torna a operar a Barcelona, després d’haver-se adaptat, diu, al decret aprovat per la Generalitat. En parlem amb Armand Baquero, conductor de Cabify:


Les novetats de la Marató

El Raúl Muñoz ens explica les novetats del nou circuit de la Marató de Barcelona 2019, que se celebrarà aquest diumenge 10 de març:


L’actualitat a les xarxes

El relat més èpic del procés, amb helicòpters i pizzes incloses, va fer acte de presència ahir al Suprem, tot i que ningú li va poder posar cara. Per un altre cantó, les xarxes van sorprendre’s molt amb la conferència de ‘Rambo’ Ortega Smith al Parlament Europeu, mentre a Espanya segueixen les mostres d’una monarquia propera, moderna i campechana. Ens ho explica el Toni Noguera:


Tardor calenta

La vigília de la vaga del 8-M, l’Àlex Solà fa un repàs de titulars de premsa masclistes:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: