Pluja a Barcelona

Valoració de danys del temporal

La pluja d’aquest dimecres ha provocat inundacions en algunes estacions de metro, com Tetuan o Sant Roc, a l’L2, a més de molts problemes de trànsit, sobretot a la Ronda de Dalt. També hi ha hagut afectacions a Renfe i al TRAM. En fem balanç amb Xavi Sáenz, responsable de guàrdia de Protecció Civil:


Vaga parcial a Renfe

Aquest dijous, hi ha vaga parcial a Renfe, convocada per la CGT. Les aturades són des de la mitjanit fins a les quatre de la matinada, de les 11h del matí a les 15h i de les 20h a les 24h. En parlem amb Antonio Carmona, cap de comunicació de Renfe a Catalunya:


Noves tarifes i nous títols pel transport públic

L’ATM ha decidit transformar els títols de transport públic de TMB, a partir de gener del 2020. Hi haurà noves tarifes i nous títols. El més destacable és que la T-10 desapareix definitivament. A partir d’ara, hi haurà dos títols bàsics: la T-Casual ―que substitueix la T-10― i la T-Usual ―que substitueix la T-Mes i la T50/30―. Volem saber què en pensa Francisco Garrobo, portaveu d’Stop Pujades:


Està justificat l’acomiadament per baixes reiterades?

El Tribunal Constitucional ha avalat l’acomiadament en casos d’absències intermitents del treballador, fins i tot si estan justificades. Tot sorgeix arran del cas d’una treballadora de Barcelona, que va ser acomiadada per faltar nou dies hàbils dels 40 disponibles en dos mesos consecutius. En parlem amb:


Xarxes

El més destacat de les xarxes socials, amb el Toni Noguera:


Obro Fil

L’Àlex Solà reflexiona sobre el discurs xenòfob que alimenten alguns partits polítics:


Esports

El Carles Alcoyent ens porta la prèvia esportiva d’aquest cap de setmana llarg:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: