rambla de Barcelona

Augmenten els morts per accidents de trànsit

La xifra de persones mortes en accidents a Barcelona aquest 2019 ja iguala la de l’any passat. Quan encara falta un mes per acabar l’any, ja són 21 els qui han perdut la vida en un sinistre viari a la ciutat. D’aquests, 13 eren motoristes, dos més que el 2018. En parlem amb David Vàzquez, segon cap de la Unitat d’Investigació i Prevenció  de l’Accidentalitat de la divisió de trànsit de la Guàrdia Urbana:


Jaime Palomera, del Sindicat de Llogateres, a judici

Aquest dimecres, quatre membres de l’Oficina d’Habitatge Popular de Gràcia i del Sindicat de Llogateres aniran a judici, acusats per un propietari de coaccions i amenaces. Les denúncies es van interposar al jutjat d’instrucció número 10 de Barcelona, després que els acusats intentessin asseure’s a parlar amb la propietat del cas d’una de les famílies organitzades en aquests sindicats. En parlem amb Marta Ill, portaveu del Sindicat de Llogateres:


Falten professionals qualificats?

Segons una consulta de la Cambra de Comerç de Barcelona, el 80 % dels seus associats consideren que hi ha dificultats per trobar personal qualificat. Però, en quins sectors es nota més aquesta manca? Quins canvis cal fer per poder cobrir aquestes necessitats del mercat? Ho analitzem amb:


Xarxes

L’actualitat vista a través del filtre de Twitter, amb la lupa del Toni Noguera:


Agenda

La Bea Rodríguez fa una tria de les nombroses propostes culturals de la ciutat, entre elles una mostra a l’antiga presó Model, el nou muntatge de Guillem Albà a la Villarroel i els concerts de Rosalía al Palau Sant Jordi:


Esports

Leo Messi passa a la història com el primer jugador en guanyar sis pilotes d’or. Ens ho explica el Carles Alcoyent:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: