L’Ajuntament no vol l’Hermitage al port

La nova bocana del port no serà la ubicació on es construeixi el museu Hermitage. L’Ajuntament de Barcelona ha denegat el projecte inicial, després que cap dels quatre informes que va demanar al respecte no hagi resultat favorable. La tinenta d’alcalde d’Urbanisme, Janet Sanz, convida els promotors a trobar una ubicació alternativa pel museu. En parlem amb el regidor de Junts per Catalunya, Ferran Mascarell.


Protestes al Parlament

Aquest dimarts, l’ANC i Òmnium han convocat una concentració a les portes del Parlament per donar suport als polítics independentistes empresonats que hi aniran a declarar. Oriol Junqueras, Raül Romeva, Dolors Bassa, Josep Rull, Jordi Turull i Joaquim Forn sortiran de la presó per participar en una sessió de la comissió d’investigació de l’article 155. Les entitats independentistes també volen protestar contra la decisió del Parlament de retirar l’acta de diputat al president Torra. Ens ho explica el nostre company Biel Cadilla.


La difícil convivència amb Airbnb

El cas d’un veí de Barcelona que va rebre amenaces i una pallissa després d’haver denunciat l’existència d’un pis turístic il·legal ha posat de nou de manifest el debat sobre les màfies que viuen al voltant d’aquest fenomen.  En parlem amb:


Xarxes

El més destacat de les xarxes socials, amb el Toni Noguera.


Agenda

La celebració de l’Any Nou Xinès i la BCNegra, entre les activitats més destacades que ens proposa per aquesta setmana la Bea Rodríguez.


Esports

El Carles Alcoyent ens fa un resum de l’actualitat esportiva.


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: